2020. február 25.
Géza napja van

JÓ TUDNI


Fotó: Hemző Károly

A ribizli tisztítása

A ribizli szára nem való az ételbe. Legkönnyebben úgy szemezhetjük le, hogy a megmosott
ribizlifürtökről konyharuhával vagy papírkendővel felitatjuk a vizet, és villával, laza mozdulattal lehúzzuk a bogyókat a szárakról.

Kategóriák:

Kedvencekhez

Elkészítési idő:

5 perc

Energiatartalom:

33 kcal/100 g

Nehézségi fok:

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Ha a kedvenceidhez akarod adni a receptet, lépjél be!
Ezt a receptet eddig 0 ember jelölte meg kedvencének.
Ezt a receptet Veled együtt 0 ember jelölte meg kedvencének.

Elküldöm a receptet ismerősömnek

Hozzászólások

Ha szeretnél kommentet írni, először lépjél be!
Még senki sem írt kommentet.

Hasonló receptek


Csokoládéfortélyok

A vaksütésről

A sütőtök tisztítása
és előkészítése

A gesztenye főzése
és sütése

A birsalmáról

A padlizsán
tisztítása, előkészítése

A tojáshabról

Tudnivalók a
karácsonyi sütéshez

A borokról

Tojásteszt

A citrusfélék tisztítása,
kifilézése és fogyasztása

A húsvéti sonkáról
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Itt lehet belépni >>
Belépés / Regisztráció
E-mail:
Jelszó:
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legfrissebb receptjeinkről!

Név:
E-mail: