2019. június 26.
János napja van

KÖRETEK > Krumpliköretek


Fotó: Hemző Károly

Héjában sült újkrumpli

Hozzávalók 4 személyre:

  • 800 g apró szemű krumpli
  • 1 ek. olaj
  • 1 kk. durva szemű tengeri só

A krumplit héjastul, alaposan megmosunk, lecsepegtetjük, tepsibe/sütőedénybe terítjük. Meglocsoljuk az olajjal, megszórjuk a sóval, és a sütő közepén vagy alsó harmadában 40 percig sütjük – sütés közben többször megrázogatjuk-összeforgatjuk.

Kedvencekhez

Elkészítési idő:

1 óra

Energiatartalom:

150 kcal/adag

Nehézségi fok:

Vegetariánus ételSzezonális étel

Megosztás:
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Ha a kedvenceidhez akarod adni a receptet, lépjél be!
Ezt a receptet eddig 7 ember jelölte meg kedvencének.
Ezt a receptet Veled együtt 7 ember jelölte meg kedvencének.

Elküldöm a receptet ismerősömnek

Hozzászólások

Ha szeretnél kommentet írni, először lépjél be!
Még senki sem írt kommentet.

Hasonló receptek


Spenótos
rakott krumpli

Krumplis
cukkinicsónakok

Tepsiben sült
rozmaringos krumpli

Szalonnás-hagymás
sült krumpli, avagy
bécsi fiákerpecsenye

Cukkinis
burgonyagratin

Krumplisaláta
túrókrémmel

Cukkinis-paprikás
sült krumpli

Zsályás
sült újkrumpli

Spenótos-sajtos
töltött krumpli

Tejszínben sült
újkrumpli

Héjában sült újkrumpli
túrós-zöldséges mártogatókkal

Szalonnás újkrumpli
petrezselyemmártással
Megosztás a Facebook-on!Megosztás a Google+-on
Itt lehet belépni >>
Belépés / Regisztráció
E-mail:
Jelszó:
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le legfrissebb receptjeinkről!

Név:
E-mail: